Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vita duvan i den grå kroppen




gråsuggan bottnar i

det förlöjligade med att vara sig själv


kniven skär i köttet

en sekund i sinnesluften

en sekund av

svärta i kroppen


för att i ett ögonblick
kunna flyga




Fri vers av skuggömma
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-25 11:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinna i själ
gudinna i kropp

gudinna i allt
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma