Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan evigheter

Vecklar du ut dej

flyger sekunden

I en enda punkt av tid

är din stund


Det finns inte rum

för annat

än att älska




Fri vers av bittemi VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-25 16:37



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vilka underbara ord!
2014-01-26

  Lars Hedlin
Så fint ;)
2014-01-26

  Gisela Nordell
finaste!
2014-01-26

  Angela Bohlin VIP
Vilka rader... vilken innebörd
"Det finns inte rum
för annat
än att älska "
2014-01-25

  aol
underbart skaldat,
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP