Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrävlarens tunga

 

 

Nu ska vi inte ta vatten
över huvudet
tillsammans med
skrävlarens tunga




Övriga genrer (Aforism) av Flicis VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-25 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP