Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

 

 

Jo, Sommar ska du heta i alla dina dagar
jo, sommar det ska du veta
att ingenting dig förbi gå och inte speciellt
en sommar dag

Sjung du vackert bland människor
sjung en sång som berör
men tro ej att alla hör den sången
för mången är det en viskande tag

Jo, Sommar ska du heta

och det ska du veta

i alla dina jorda år




Fri vers av Flicis VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-10 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP