Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlåta är ej att glömma

 

 

 

 

Att förlåta är ej att glömma

Att glömma är ej att förlåta

Om man har förlåtit
och glömt

Hur vet man då att man 
verkligen har förlåtit

Visst kan vissa finna 

Att förlåtelse
är att glömma

Då är det oftast de

som vill glömma felstegen

Som de själva har tagit

Utan att be
om förlåtelsens fina gest

 

Så glömmer man
att man har förlåtit

 

Hur vet man då
att man har

givit sin förlåtelse

 

 

 




Fri vers av Flicis VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-08 14:21



Bookmark and Share


  Federico Romano
Man kan förlåta, men kanske inte glömma.
2023-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP