Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till alla poeter

 

 

Önskar alla er poeter här på poeter.se 

en trevlig sommar och lite längre fram

på återseende. 

 

Jo, just ja, har inte varit här på länge,

men tro det eller ej om ni vill.

 

Jag tittar in lite då och då på poeter.se
och idag - ja, idag kände jag något viktigt

 

Jag är någon och det tack vare er 
och era fantastiska alster.

 

 

Mången varm hälsning

Flicis




Övriga genrer av Flicis VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-03 12:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Glad Midsommar önskar jag dig! :)
2023-06-03

  the apache kid VIP
Glad Midsommar!
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP