Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom nu


Kom nu och lägg din varma kind emot min

Ja, låt mig få titta in i dina så förtjusande ögon

medan vi skålar för oss två in i framtiden

över ett varsitt glas vitt vin

Skål

Älskar ju dig så otroligt mycket och tycker

att du är så himla fin

Tittar inte ens på andra tjejer

Och om någon av dem skulle försöka flörta

med mig så skulle jag bara säga lite snällt

att jag är upptagen

Så var nu så snäll och ta och försvinn

Men det där vet du ju redan om

Att det är dig som jag älskar, älsklingen min…

Kom nu!

Ken Cassel
25/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-25 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel