Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen har bara börjat.

 

Piskan snärtar till golvet,du känner dig ganska liten där du står fastkedjad mot väggen.

Ditt ansikte tittar ner mot dina fötter, jag lyfter det sakta med mitt finger.

- Älskling, har du varit olydig?

Duktig,du svarar inte för du vet vad du gjort!

Naken och helt i mitt våld är du.

Låter min piska smeka över din kropp, snärtar den åter i golvet och du rycker till.

Min tunga slicka din hals och letar sig in i din mun.

Kyss mig,viskar jag.

Naglarna river längst med din bröstkorg.

Tar ett tag om dina bröstvårtor med mina läppar och nyper till.

Jag backar ett steg och står där och tittar på dig, ser i dina ögon hur du njuter av att se mig i den svarta bh och mina hotpants,stiletterna som nästan skär hål i parketten.

Du vet bakom min mask glöder min åtrå.

Plötsligt viner piskan över dig och de röda strimmorna visar sig över dina lår.

Du rycker i bojorna och ber mig släppa dig.

Men än är jag inte klar med dig älskling.

 

Din härskarinna har bara börjat.....




Fri vers av Angel of love
Läst 339 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-25 16:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härskarinnan, gudinnan..du fångar hennes väsen på ett sätt som gör att man vill lära känna henne bättre..
2019-11-07

  Fem hjärtan VIP
Wow, väldigt hett..man vill läsa fortsättningen..! :))
2014-01-27

  Lars Hedlin
Starka känslor inom som ger mer smak åt läsaren...;)
2014-01-26

    ej medlem längre
Dominat och spännande,,,,förför sinnena
2014-01-26

    ej medlem längre
Ah hade hoppats på en fortsättning, men du kanske är upptagen ikväll ;)
2014-01-26

  träsnidaren
Ohhh jag känner mig väldigt
oanständig när jag läser.
Styvnar i kallingarna.
2014-01-25

    ej medlem längre
Det blir en lång och het natt..
2014-01-25

  Densen VIP
Oemotståndlig...bara förnamnet;)
2014-01-25

  louisegirl
Mycket stark!
Bra skrivit!
2014-01-25

    ej medlem längre
Men skojar du, fantastiska bilder spelas upp i mitt inre nu ;)
Kram
2014-01-25

    ej medlem längre
Stark, häftig och oemotståndlig
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love