Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det rätta sättet


Hur ska jag kunna få dig att börja älska mig

på det rätta sättet

För hur ska jag uttrycka mig så att du förstår

att det som du gör emot mig ibland

är inte så speciellt kul

Blir ju ledsen med en liten tår

Tycker då att du är riktigt ful

Och om det händer allt för ofta att du beter dig sådär

emot mig så är det jag som till slut

tackar för mig och går

För jag tycker inte om när du försöker att tracka

ner på mig

För fattar du inte det

Jag blir ju ledsen och får ett öppet sår…


Så hur ska jag kunna få dig att börja älska mig

på det rätta sättet?!

Ken Cassel
25/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-25 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel