Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tror att jag ljuger för dig


får du väl testa mig

Se vad jag går för

För varför skulle jag ljuga för dig

Vi är ju tillsammans och jag älskar dig

Så emot dig är jag lojal

Har inga hemligheter för dig

Skulle jag ha det så skulle jag må så dåligt

i mina samvetes kval

Och att du ens tror att jag skulle ljuga för dig

är inget bra

Så åt ditt påstående blir jag ju inte så speciellt glad

För vem tar du mig för egentligen

Jag är inte vem som helst för dig

Så åt ditt påstående skulle jag helst bara vilja

ge ett dumt och dåligt svar

Men besparar mig för det…

Om du tror att jag ljuger för dig!

Ken Cassel
25/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger
Publicerad 2014-01-25 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel