Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer ihåg Hylands hörna


med gubben i lådan

Karl Gustav Lindstedt har jag för mig att det var

Och när Per Oscarsson sen strippade

för första gången i svensk Tv

Mycket vågat då

Men självklart så hade han ett gäng kalsonger på sig

Tråkmånsen

hihihi

Och sen så gillade jag på Tv High Chaparall

med Manelito

och bröderna Cartwright

Indianer och cowboys

Men så hade vi också bara en Tv kanal på den tiden

när jag var liten

Men jag kommer ihåg och blir lite nostalgisk…

Ken Cassel
25/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-25 18:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Goa minnen som jag också kommer ihåg...
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel