Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag gav dig all min kärlek och tillit


Skulle du då uppskatta den

Bli glad för det lilla och aldrig gå bakom min rygg

För det sista du vill är att jag ska tycka

är att du är stygg

Just snygg

Istället så vill du att jag med dig känner mig

helt trygg

Att jag ska kunna vara hur öppen som helst

med dig

istället för att gå och gömma mig helt skygg

Men så älskar du mig också, frågar hon mig

lite blygt…

Ken Cassel
25/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-25 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel