Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill ha lite kärlek


så behöver du inte leta så mycket mer

För jag står ju här bredvid dig medan jag så stort

håller på och ler

Och att jag bjuder ut mig såhär till dig

kan väl aldrig vara riktigt fel

I alla fall inte om du tycker om det som du ser

En som vill uppfylla alla dina drömmar

och önskningar

Så om du vill så kan vi två tillsammans

se till att det sker

För jag är den som så gärna ger och ger och ger

Tycker om mer att få ge, än att något få

Som om du vill ha lite kärlek kan vi två

se till att det blir så

För då behöver du bara ta tag i min ena hand

och med mig iväg börja gå

Men låt oss då först till alla andra som står här

och klasar sig säga

Hej då!

Och sen så går vi hem till mig eller dig

Hoppas nu att du mig vill haka på?

Om du vill ha lite kärlek!

Ken Cassel
25/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger
Publicerad 2014-01-25 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel