Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh Yeah


Är på väg emot diskoteket rullandes som en

stor rund sten dansandes med riktigt

spralliga fötter och ben

Vill kunna komma in i god tid och inte allt för sent

För det är ju där som jag ska träffa på min danspartner

Den undersköna Helene

Och vad kul vi två ska ha det när vi ska dansa sönder

hela haket

Och då jag om bröstet medan hon om sina ben

visar lite naket

För vi två ska nog kunna få hela diskoteket

att börja sjuda

då alla som är där till slut kommer att vilja

slå klackarna i taket

Oh yeah

Är på väg emot diskoteket...

Ken Cassel
25/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-25 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel