Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 23 Januari: Mille Markovic dödad med fyra skott.


Gudfaderns son

Lilla Sverige sköter sig bra

säger vår pappa idag

Du har blivit nya USA

det är som det ska

Du har blivit nya Italien

det står utom all tvivel

 

Berömmen haglar

i strid ström från vår far

Han njuter i stora drag

av vad hans lille oskyldige son utvecklats till idag

Nu är du fullärd

säger han glatt men lite tärd

 

Det kostar att vara kriminell

att varje dag använda nacken som en rondell

Det är dags att du tar över

nu när dina bröder och jag fått nog för en tid framöver

Så nu får skiten ligga hos dig Sverige

du får ta hand om våra barn med mera vi åker söderöver

 

Vi skickar ett vykort

hittar vi en ort

Oskyldig som du förut

så lämnar du dina barn när du lärt dem veta hut

Och kommer hit

och mår fint




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-25 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP