Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som det är


Och vissa saker kommer aldrig att förändras

Måste nog där bara säga, tyvärr

En massa besvär

För förändringar behövs många gånger på alla plan

för att skapa en bra och skön atmosfär

bland människorna

För då saker och ting och värderingar i övrigt

förändras med tiden

så gäller det väl att man hakar på den trenden

Jag tar ett exempel

In med mer unga i politiken

Några som är hungriga och vill någonting mer

än de gamla stofilerna som sitter där

och sover på sina möten i väntan på

sina feta lönekuvert

Hoppas nu att ni förstår kritiken som jag har

skrivit ner här

Jag vill tro det i alla fall…

Det är som det är!

Ken Cassel
26/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-26 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel