Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vemod

Spröda snäckskal

under naken hud

fötternas svala bekännelse

 

vågens röst 

rullar mot örat

påtalar livets gåtor

 

ljumma vinden

smeker huden

föder längtans blomster

 

Såsom röet darrar i vinden 

darrar  jag inför oändlighetens öppna famn

inför fullmånens sugande blick 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-27 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevackert! Som läsare gör du en resa i landskapet men också i det inre. Varje ord känns noggrant uppvägd och... skör.
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta