Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet är fyllt av dig






Jag sneglar på din profil

mjukt löper linjerna

Du är helt försjunken i din lek


Jag känner händerna

hur de av sig själva

rör sig mot ditt ansikte

stryker håret från din panna


Hela rummet är fyllt av dig




Att bli så varm av en annan

som jag blir av dig

det är lycka för mig




Fri vers av bittemi VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-26 16:32



Bookmark and Share


    maija tuori

Fin ,ödmjukt kärlek...
2014-01-29

    ej medlem längre
Öm kärlek
2014-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Varm och go dikt...
2014-01-29

  Anya VIP
Fint möte gestaltas här. Tänker mig en vuxen och ett barn.
2014-01-27

  Änglaögon
Varma rader.
2014-01-26

  Bibbi VIP
Så upplyftande läsning.
2014-01-26

  Angela Bohlin VIP
.. att riktigt känna lycka... är en otrolig fin upplevelsen... det känns liksom hela vägen...
2014-01-26

  Lars Hedlin
Så fint man blir glad av texten ;)
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP