Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spikregn

 

 

Grå förmiddag

spikregn på

tvären

 

inte ja inte nej

inget utrymme

att tänka

 

bara livets

sargade

kropp

 

sönderfrätta

hjärna

stungna

 

hjärta

höst

november

 

i världen

alla sånger

har tystnat

 

liemannens

order om

tystnad

 

vrålar

stigande

ur marken

 

död bland

snår och aska

rostiga blad






Fri vers av petter rost
Läst 334 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-01-26 20:00



Bookmark and Share


  Connie
Liemannen passar mig en natt som denna!
2014-09-30

  HanKa
Få ord. Väl valda. Som känns genom märg och ben. Vackert. Vemodigt.
2014-03-13

  Annie b'larsson VIP
Jag blir väldigt provocerad av den här - tsunamin i hjärtat - vill välta allt elände över ända och ställa tillrätta. Dikten - låt stå!
2014-01-27

    ej medlem längre
Den här lutar sig mot farten. Blir ordspiraler som skruvar genom det stora och det lilla, utan etiketter eller förbud. Som om hela världen ryms i dig, fast att du är helt storslaget mänsklig. Enkel, komplex.
Så läser jag.
2014-01-27

  Angel of love
Gråmulen text, med en viss nedstämdhet.

2014-01-26

  Minkki VIP
gråväder, med ett ord...
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost