Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som alla andra...

Jag har aldrig satt mig ut för att vara som alla andra,
jag har aldrig visat mig som någon annan än mig själv.
Jag har drömmar och kämpar för att förverkliga dem,
Jag vågar drömma om en värld som respekterar mig.
Och jag är stark nog att vilja ändra på den.

Jag har visat mig svag för dem som jag älskar,
Men jag har även visat mig starkare än allt för de samma.
Jag vågar korsa vägarna som leder mot hat för att dem ska se,
Jag vågar ge allt jag har och inte kräva något tillbaka.
Jag kommer aldrig att svika.

Jag är stark för att jag insett att jag är svag.
Jag är mig själv för att världen är fylld av dem som är lika.
Jag river för att jag vill bygga nytt,
Jag lever för att förändra till andras bättre.
Inte för min egen skull.

Världen är vår egen...
Varför bara ge den till dem som redan har allt...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Natte_Ravn
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-26 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn