Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psalm för dem som ser

Vi håller huvudet högt
vi ser över de som ser ner på oss,
Vi ser de färger som andra ser grå
vi har vår egen väg att gå.

Styr våra steg runt alla hörn
vänder kinden till glåpord och hån,
ser vår värld brinna men ändå gro
Livet är vårt att leva ändå.

Låt oss leva och låt os vandra
vi ser och vi söker efter ett mål,
ett mål att finna för liv att sås
ett hem att skyddas för i många år.

Vårt hem blkr vår borg
en skyddad vrå för oss att vistas,
en plats att fostra de som oss skall ärva
en bättre värld att lämnas till de.

De som nu ska se
att vår värld även nu,
för de som kan se
är värd att leva för, och för att sedan dö.




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-17 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn