Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I timmar små

När jag vaknar i timmar små,
tror jag mig, att i mörkret jag såg.
Demoner som dansa och demoner som så,
helveteseld som dansar, på mina läppar,
och i mitt hår.

Mina ögon dem följer, men min kropp ej förmår,
att i skräck sig själv röra för vad jag nu såg.
I svängande cirklar, dessa djävlar nu for,
svans i hand nu de kring mig går.
I havet av eld dessa djävlar nu ror.
I denna domän min vilja ej rår,
att föra min kropp till en stilla vrå.

Fast i denna djävulens dans,
att snurras och kastas tills dess,
jag förlorar min sans.




Bunden vers (Rim) av Natte_Ravn
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-12 22:24



Bookmark and Share


  Tess74
Tjusigt. Gillar rytmen och jag gillar bilden
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn