Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig

Min kropp den skriker,
Mitt hjärta brinner.

Min själ flackar av och an,
Mellan den kropp som håller den fången,
Och den själ den själv söker.

Elden underblåses av tankar,
Drömmar och önskningar,
Delar min verklighet.

Mina ögon söker och vill finna,
Hettan för det hjärta mitt brinna.

En önskan att finna rätt,
Att i drömmar se verkligheten,
För själen att hitta hem.

Min kropp, mitt hjärta, min själ...
Och mitt sinne som än håller dem samman,
Söker efter samma mål, samma önskan.
Samma dröm...

Dig...




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-03 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn