Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forever yours

I love you, as the moon loves the sun.
You caught my heart,
As your eyes catch the stars.
Everlasting as life meets death,
Eternal my heart will be yours.

As lively as the flames,
Your eyes caught my breath.
Made me soar above the cloads,
As the eagle soar the winds.
As heaven meets the horizon,
I would always follow you.

For what it will be worth,
I will be, forever yours.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Natte_Ravn
Läst 336 gånger
Publicerad 2014-08-23 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ingen höjdare till låttext, kanske fungerar det på någon ... sådär vid lägerelden och en gammal gitarr.

Skulle vara kul att höra den på svenska, det är efter allt en svensk sajt, för det svenska språket, (inget illa menat).

Jag älskar dig som solen älskar månen. Du fångade mitt hjärta precis som dina ögon fångade stjärnorna.

Nej, det blir inte bättre så i heller.
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn