Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade.

 

Jag önskade att du kunde ta min hand nu och dra mig mot dig.

En tid utan dig är i mitt inre en hel evighet.

Saknaden av din famn och trygghet är stor.

Vill känna dina läppar mot mina och att du kysser bort min rädsla som växer i mig.

Utan dig är jag ingenting, känsla av tomhet ekar inom mig.

Du är saknad i hela mitt hjärta, men snart älskade är våra kroppar tätt ihop igen.

Och jag får åter visa min kärlek.




Fri vers av Angel of love
Läst 422 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2014-01-27 00:42



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart att läsa
2014-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Längtan som känns...
2014-01-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-01-29

    ej medlem längre
Så fint vännen! <3
2014-01-28

  aol
så underbart kärleksfullt skrivet,
2014-01-28

  Lars Hedlin
Strålar av längtan och kärlek som fyller univerum ömt! ;)
2014-01-28

    ej medlem längre
Det finns en lycklig man i vår värld.
Dikt som strålar kärlek.
2014-01-27

    Dan Myrbeck
Texten på bilden är
också mycket bra!
2014-01-27

    Dan Myrbeck
Mycket fint skrivet,
säskilt:

En tid utan dig är i mitt inre en hel evighet.
2014-01-27

  Fem hjärtan VIP
Så kärleksfull och varm längtan!
2014-01-27

  Tess74
Bitterljuva längtan
2014-01-27

  louisegirl
Kärleksfullt och fint!
2014-01-27

    ej medlem längre
den är fin och utstrålar mycket kärlek och värme..
2014-01-27

  Maria Sundelin VIP
Fint om en längtan
2014-01-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Kärleksfullt. ömt...
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love