Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt mänskliga samvete

En sak som förvånar

är inte överraskningen som sådan

Utan ondskan däri

som leder till mänskligt fördärv

 

Vi tror vi lär oss av våra misstag

men det verkar vara en regel satt på undantag

Jobbskatteavdrag och nazism

verkar stortrivas i vår egoism

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-27 01:37



Bookmark and Share


  cilax VIP
vilka är "vi" i din text, och "vår"? Ingår du i själv i vi-et?
2014-01-27

    ej medlem längre
Samvetet är nog dödat av penningbegäret.
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP