Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nätdeitingsannons


näbbstör

nästan utdött urtidsdjur

simmar på djupa vatten

med för stor trut

vill du lyssna

vara mig  när,   kär

det blir lite ensamt här   på botten bland

allt slam  och grått skymningsljus

 

-säg att du kan




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-27 14:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lite rolig! kul!
2014-01-29

  Densen VIP
Ha! Då så:)))
2014-01-28

  Lars Hedlin
;) Gillar formen ..bra skrivit!
2014-01-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hon tänker på koltrasten,
den udda par utanför trollkvinna, fönstret.
2014-01-27

  Lena Själsöga Keijser
näbbstör... vilket innebördsord

annonsen... jag ler då jag läser
samtidigt ser jag det djupa allvaret samt berörs
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell