Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mina barn


Om du bara kunde förstå

Ser sorgen i dina ögon
känner tystnaden i din röst

Ville ge dig världen
men allt gick snett

Om du bara kunde förstå
om du bara kunde förlåta

Vill bara kunna
göra allt rätt
och visa dig världen
och glädjen i den




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-27 21:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i beröring
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson