Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner isbacken under mina fötter

Försöker komma upp
faller hårt
kommer inte upp

försöker hitta ett sätt
men faller hårt
åter igen

Känner isbacken under mina fötter
undrar om jag finner en glimt
av hur jag ska ta mig upp igen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-27 21:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att stå på samma ställe utan att komma någon vart..du förmedlar den känslan bra här!
2014-01-28

  träsnidaren
Mycket effektiv och fin.
Gillar texten skarpt.
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson