Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna ro

Allt jag vill
är se min familj lycklig
igen
finna glädjen
i att vara tillsammans
och njuta av tiden

Men för att nå dit
känna ro
och se dagens ljus
har vi lång väg att gå

Finna ro
att bara vara
är utom synhåll
och just nu
utom räckhåll
just för min lilla familj




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-27 21:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA förstår din känsla här..
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson