Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ryggsäcken är överfull

Sakta sakta
bit för bit
fylls den men lavasten

stenarna bränner märken
där ingen ser

När ryggsäcken är överfull
och märkena
skymmer själens läkningspunkt
vad gör man då

Man har inga svar
man kämpar
men känner hur fötterna bränt fast
och man vill åter
finna gnistan
att gå framåt
men lavastenarna visar
sinne märk och ben
att nu är du fast




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 167 gånger
Publicerad 2014-01-27 21:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra text men stor känsla
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson