Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan..

där dansar en så vacker flicka fram
genom ängen av blommor och bin

allt hon tar i dör, jag står vid vägen och
tittar på henne där hon dansar

plötsligt stannar hon upp och tittar
mot mig, jag ler lite generat

hon vill att jag ska komma bort
jag går sakta ut på ängen

jag blir helt kallsvettig
när jag tittar på henne

hon ler bara åt mig
när jag står framför henne

hon sträcker fram sin hand
jag står helt stilla och vet inte

vad jag ska göra, men jag sträcker
fram min hand och rör vid hennes

jag faller ner på knä, känner hur jag
blir tömd på all min livskraft

flickan faller ner på knä också
jag ser hur tårarna faller

hon kramar om mig och viskar i mitt öra
\"bara döden är verklighet allt annat är en illsuion\"

sen svartnar allt...




Fri vers av Morgan
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-17 13:04



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Oj, vad bra! det är bara döden o smärtan som man känner. som är verklig. Lycka o kärlek är bara något man tror man har. fast aldrig känner. Inte jag iallafall. synd det. Berör mycket!
2010-09-12

    ej medlem längre
tycker du är jätte bra på att skriva dikter =)
2006-03-19

  sotlugg
gillar inte titeln
2006-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan