Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan lindar in mitt hjärta.

 

Jag ville ta din hand i min en sista gång, jag ville känna din värme mot min kropp.

Men varje gång jag tog ett steg mot dig, var det som världen frös till is.

Jag backade igen och tittade på dig, du utstrålar fortfarande värme varför kan jag inte känna den längre?

Jag avvaktar

Men gör sen ett sista försök, jag lägger mina armar om dig och lägger mitt ansikte mot ditt hjärta.

Känner kylan från dig direkt, som en löpeld sprider den ut sig över min kropp.

Små froststjärnor lägger sig som en hinna över mig och mitt hjärta.

Tittar upp på dig och det ända jag ser är dina ögon som gnistrar som iskristaller.

Jag ta steget ifrån dig,

och jag vet att aldrig mer kommer värmen tillbaka.




Fri vers av Angel of love
Läst 341 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-01-28 08:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Isande bra skriftat...
2014-02-05

  Fem hjärtan VIP
Så stark och berörande..får tårar i ögonen! Styrkekramar!!
2014-01-29

  Heikki Hellman
Vilken berörande 'minidrama', en glimt ur levande liv, starkt skaldat!
2014-01-29

    ej medlem längre
Så vackert känsligt skrivet.. förmedlat!
2014-01-28

  Lars Hedlin
Stark nära och berörande!
2014-01-28

    Dan Myrbeck
Ja fick nyss en fin kommentar på min "Angel of love" - läs får du se!
2014-01-28

  Gisela Nordell
fin!
2014-01-28

  Nina.H
Starkt och hjärtknipande skrivet..
2014-01-28

    ej medlem längre
Stark text om död kärlek...
2014-01-28

    ej medlem längre
Du skriver från djupet av ditt hjärta, en blandning av sorg och kärlek.

2014-01-28

  Densen VIP
Det värsta av alla straff, när kärleken sakta dör ifrån...
Men kanske finns där medicin, för att få den ur sin sjuksäng?


2014-01-28

  angela Täubert fd Jansson VIP
Dessa ord beskriver exakt det jag genomgår just nu. Tack vännen för att du satte ord på smärtan!
2014-01-28

  Ed Martini
djup, smärta och kärlek ...
Sorry for my poor vocabulary. I do not know Swedish.
2014-01-28

  louisegirl
Mycket stark och berörande!
Bra förmedlat!
2014-01-28

  Maria Sundelin VIP
Smärtsamma rader.
Kramar
2014-01-28

    ej medlem längre
en berörande och smärtsam text om det oundvikliga avskedets svåra stund..
2014-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Smärtsamt och starkt skrivet!
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love