Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trappstegen går ut i intet

Världen behöver en ny sol

ett nytt mål

Snart en ny planet

trappstegen tar snart slut

 

Då ramlar vi

oavsett om vi är fattig eller rik

Finns inga undantag

detta är verklighetens vardag

 

Stegen är bara olika långa

kort för många

Längre för några

men slut tar den för alla

 

Men det finns en gammal tro

som ger alla ro

Om man vill tro

att det efter döden finns ett annat bo

 

Varför inte ge tron en chans

att utvecklas som en vacker dans

Du har inget att förlora

genom att försöka få en gloria

 

Det känns bra att hjälpa

att inte stjälpa

Att se trappstegen bli längre och längre

att titta på sina rena händer

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-28 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP