Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träsklejonet Madi tau


Vattenbufflarna slängde sig ner i vattnet för att

ta skydd ifrån träsklejonet Madi tau

som jagade dom

Madi tau som är lejonträskets drottning

ty likaså mamma

Men Madi tau var inte rädd för vattnet längre

Tyckte inte att det fanns något onaturligt i vattnet

så som hon tyckte när hon var liten

Bara några enstaka krokodiler här och där

Men det visste inte bufflarna om när hon modigt

dök i vattnet efter dem…

Ken Cassel
28/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger
Publicerad 2014-01-28 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel