Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen går ner kommer mörkret tillbaka


Dag blir till natt

För ute blir det helt svart

Man kan knappt se handen framför sig

Men klockan är inte så mycket mer än fem

på eftermiddagen

Så än är det inte god natt

För först så ska man gå och styrketräna lite

efter jobbet

Sedan är det dags att laga lite mat och umgås

lite med familjen

Lekas lite med barnen

Tittas lite på tv´n tillsammans med gumman sin

Ja, och hon är ju bara för vacker och fin

Och sedan så börjar vi om igen

När solen tittar upp så har en ny dag redan börjat

med allt vad den har att ge

Och hur tråkig och monotom dagen än må kännas

kan du inte göra så mycket annat

än att le

Lev med det...

När solen går ner kommer mörkret tillbaka
Men vi går mot ljusare tider
Så tack så mycket för det, Televerket

Ken Cassel
28/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-28 17:07



Bookmark and Share


  axveronika
Vilken bra vardagsbild. Så här ser ju livet ut...!
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel