Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att skriva naturlyrik

Den naturlyriske poeten G.E. berättade att han satt
och skrev på sin balkong. Året runt. På vintern tog han
på sig sina fingervantar med avklippta toppar.

- Är det inte kallt, undrade jag.

- Lättare att koppla bort \"huvudet\" då, svarade han,
och fortsatte att smattra på sin gamla Halda.




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-17 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP