Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skar upp mina ögon.

 

Mitt hjärta hade slutar pulsera för kärleken.

Jag krossade skyddet jag lagt över hjärtat och åter pulserade blodet rött genom min kropp.

En varm värme av liv strömmade igenom kroppen.

Jag skar upp ögonen och tvingade mig att se igen.

Ljuset och smärtan som träffade mina ögons hinnor skar som rakblad.

Men att se verkligheten var det ända rätta.

Man vänjer sina ögon ju mer man utsätter dem.

Mina ögon börjar åter snart glittra av allt vackert som finns bredvid den mörka sidan.

Mitt hjärta pumpar och mina ögon ser snart kärlek igen.




Fri vers av Angel of love
Läst 295 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-01-29 09:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow du får din penna att glöda av suveräna texter.
2014-02-23

    ej medlem längre
Starkt och bra skrivet!
2014-02-05

  Rise Little One
Det ända rätta... smärtan är snart över och lämnar sin plats för klarsynthet och allt annat som är vackra...
2014-01-29

  Palett
Smärtsamt och klarsynt beskriver din text starka känslor.
2014-01-29

  Lars Hedlin
Mästerligt skapad..kram
2014-01-29

    Dan Myrbeck
Stark text om klarsynthet.
2014-01-29

  Maria Sundelin VIP
Låter bra det tycker jag.
2014-01-29

    ej medlem längre
Bravo Angel!!
2014-01-29

    ej medlem längre
Hoppfullt och mästerligt skrivet.
Du fångar och berör.
2014-01-29

    ej medlem längre
Vackert och smärtsamt om att börja känna igen, stark text!
2014-01-29

    ej medlem längre
en stark text och jag stämmer in in Beatriz fina kommentar..
2014-01-29

  louisegirl
Stark!
Bra förmedlat!
2014-01-29

  Fem hjärtan VIP
Man känner smärtan men även hopp, mod och styrka!! Kram
2014-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Starka ord och hoppfulla...
2014-01-29

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starkt....man hämtar styrka efter ett nederlag...bra förmedlat med stor känsla och hopp
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love