Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla flickan var mörkrädd


så jag lät lyset stå på när hon skulle somna in

Dottern min

Och efter att jag berättat en god natt saga

för henne var hon redan i drömmarna

Och hon är ju bara för fin där hon ligger och sover

Så god natt min lilla prinsessa

God natt

Sedan så släckte jag lampan i hennes rum

och sköt till dörren…

Den lilla flickan var mörkrädd!

Ken Cassel
29/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-29 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel