Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackra och färggranna paradisfågeln


började städa upp på platsen där han skulle

dansa och försöka charma hennes hjärta

För det var nu eller aldrig som gällde

Nu när han har hela hennes uppmärksamhet

För om han inte lyckas med sitt bevåg kommer han

att bli så ledsen så och bara känna

en otrolig smärta i sitt hjärta

Och då han bara måste försöka hitta lyckan

någon annanstans…

Den vackra färggranna paradisfågeln!

Ken Cassel
29/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-29 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel