Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med många bollar i luften


kan man åtminstone göra två saker

på en och samma gång

Så enkelt att till och med ett barn

klarar av det

Tugga tuggummi och dricka läsk samtidigt…

Ken Cassel
29/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-29 17:42



Bookmark and Share


  aol
hahaha ja det går ju,
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel