Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett färgat alster


Den svarta lilla pojken tittade grön av avund

på den lilla blåögda flickan på den röda bussen

på väg hem ifrån skolan då hon slickade på en

jättestor rödvit polkagris till klubba

Han blev suktad helt enkelt

Så pass suktad att han missade gå av vid

sin hållplats

vid dom gråa husen där han bor

Så istället fick han gå av vid nästa hållplats

och gå tillbaka den lilla biten för att kunna

komma hem igen…

Ett färgat alster!

Ken Cassel
30/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-30 14:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul lek med färgerna...
2014-01-31

  anits VIP
Fint och tänkvärt skrivet
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel