Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmarna





Timmarna
Är så få
Som jag får vara
Den jag vill vara
Som jag är
När jag är med dig

Timmarna
Som är för få
För att ta tillvara
De som nyss flytt
Som jag vill spara
Som jag kommer ihåg
När jag var med dig

Timmarna
Går omlott
Snurrar runt
Liksom planeter
Jag är solen
Jag brinner
Blöder av längtan
Efter timmar
Med dig




Fri vers av PkA
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-30 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA