Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej!


Jag är tillbaka!

Hej vänner, bekanta och obekanta!
Efter flera års uppehåll, då jag endast var passiv medlem, är jag tillbaka här som stödmedlem igen.
Härligt att få läsa poesi igen. Och så ska jag publicera några av mina.
Tjulalahej
Eddy




Övriga genrer av Eddy Norest
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-30 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eddy Norest
Eddy Norest