Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjafs


Jag tror på dig i alla fall

Inte så mycket att orda om

För varför skulle du ljuga om en sådan sak

Så om du säger att du var glad på den där

festen igår, så var du glad

Ingenting att käfta eller tjafsa om, tycker jag

För huvudsaken var väl ändå att ni hade det

riktigt trevligt och kul

Att ni hade det bra...

Ken Cassel
30/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-30 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel