Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också en av de tidigare publicerade texterna.


Varma och vackra minnen.

 

Jag öppnar en dörr i mitt hjärta, en plats där det är varmt och ömt.

Bilderna hänger på väggarna, ett par strumpor ligger på golvet.

Jag ler,det är vackra minnen.

På bänken vid ett liten dörr står en kaffekopp.

Minnen det med.

Låser upp ett skåp som sitter där på väggen.

Där finns en tom hylla där lägger jag nu mina tårar, min saknad,min kärlek till dig och en av rosorna jag fick av dig.

Stänger skåpet, låser och stoppar ner nyckeln i fickan.

Vänder mig om tittar mig omkring i rummet.

Måste låsa det här rummet också.

Men det sista jag vill se är de lyckliga minnena som finns kvar.




Fri vers av Angel of love
Läst 309 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-30 19:26



Bookmark and Share


  erkki
Sinnebilden av ett gott hjärta! Rolig och innerlig på samma gång.
2014-02-04

  Lars Hedlin
Skrivit med innerlig känsla Vemods vackert!
2014-01-31

  louisegirl
Så ömt och fint skrivit!
2014-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Varma och vackra minnen får oss att må gott...fin dikt...
2014-01-31

  aol
ömt mjukt skaldat,
2014-01-30

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
2014-01-30

    ej medlem längre
Det är fint när man kan behålla de finna minnena av kärleken.
2014-01-30

    ej medlem längre
Mycket finstämt med djupt vemod!
2014-01-30

  Ed Martini
charming poems ...
Congratulations!
2014-01-30

  mickech
Vackert och finstämt, gillas!
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love