Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rev. sen 2010


ser mina synder blöda

ser mina synder blöda

låter saltet  från mina tårar fjättra

huden röd

låter skamgrepp ruttna i helig glöd

 

bränner mina  tankar

i vanmaktens bloss

 

lossnar skrudars harnesk

här efter här

 

flår viljan i härsket kött




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-30 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text. Tycker om ditt ordbruk här.
2014-02-02

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell