Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

narrdikt

 

du flätar dig runt mig
jasminhäck
grenarna sluter hårt
om mina vader
tvinnar mitt hår yvigt
av vita blommor
dansar obevekligt
mot min hals

saktmodig strävar
sälgen mot havet i
mjuka sköra leenden
brister ut i ett ändlös
koketteri i solsand
stenars mjuka
undfallenhet
vilar i handens
smekning

 

 
 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-31 03:20



Bookmark and Share


  ULJO
Fint förmedlat
2014-01-31

  Bo Himmelsbåge
Vacker, sensuell dikt, där fantasin flödar rikt!

Sparas!
2014-01-31

  Densen VIP
Åhh Ord som verkligen skapar längtan! Finns det någon skönare narr, än sommaren?;)
2014-01-31

  Lars Hedlin
Vackert skaldat!
2014-01-31

  Ponkla
Fint skriven!
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell