Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kött fri dag i veckan i skolan


vill politikerna ha

För det ska visst vara bra för miljön

I skolan är både den ena och andra eleven

inte så speciellt glad

För dom vill kunna få välja själva varenda dag

vad dom vill äta

Kött eller inte

Så på den kött fria dagen är kön till mat

bespisningen jätte liten i skolan men

desto längre på McDonald’s

nere vid centrum…

Ken Cassel
31/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-31 08:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En ganska bra idé egentligen...det finns mycket vegetariskt som är gott...fast jag vet att många barn inte gillar grönsaker, hur det nu kan komma sej...
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel