Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också en av mina tidigare publicerade.


En fjäders smekning.

Den faller sakta och ljudlöst ner mot marken.

Virvlar upp och runt

Försök inte att fånga den vita fjädern som faller ned vid din sida.

På vägen ner mot marken smekte den försiktigt din kind.

Och gav dig ett tecken om dess existens.

Du kände vad som ville sägas med den vita ensamma fjäder som nu ligger stilla vid dina fötter.

Känn känslan och värmen från den, som alltid kommer att finnas och ge dig kraft att fortsätta.

Försök inte fånga den, för då kommer den bara lyfta och virvla iväg bort från dig.

Blunda och känn smekningen när den åter lyfter för att lämna dig med minnena i ditt hjärta, det hjärta som har en varm och skyddad plats för just det här som skett.

Le och öppna ögonen för kärleken som finns för alltid där för oss.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 436 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-31 09:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Öppen och varm
2014-02-23

  erkki
Du visar här lite av Antydningarnas magi! Man behöver inte säga allt i klartext! Vackert och ömsint!
2014-02-04

  Popangelov VIP
Jag får en härlig känsla i kroppen av detta... fint.
2014-02-01

  Fem hjärtan VIP
Ljuvlig och helt underbar!
2014-02-01

    ej medlem längre
Ljuvlig!
2014-01-31

  Lars Hedlin
Helt underbar ;)
2014-01-31

    Dan Myrbeck
Kommer ihåg den! Bra!

Har du läst min text om kungen?
2014-01-31

  louisegirl
Så ömt och fint!
2014-01-31

  Tess74
Fint!
2014-01-31

  Maria Sundelin VIP
Väldigt fin
2014-01-31

    ej medlem längre
Öm smekning av kärlek.
2014-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Varm, vacker och såå kärleksfull...
2014-01-31

    ej medlem längre
så fin så!!
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love